Bejelentkezés
+36.20.443.8822
Cím
1126 Budapest,
Brassai Sámuel u. 4.
Az
egészséges
élet öröme.
Menü

Mindenki azt kap, amit rendel magának! - Avagy a vonzás törvénye

2016.10.18
Ön mit vonz be az életébe? Általában negatív dolgokat, azokat, amitől fél, vagy csupa pozitívat, pont azt, amire vágyik? Bármelyiket is, gratulálunk! Ön remekül működtetheti a vonzás törvényét!

Az univerzumban minden energia: az anyag, a fény, a hang, de még gondolataink, érzéseink is energiából állnak.

Mára már tudományos kutatások is bizonyítják, hogy nemcsak külső hatások idéznek elő fizikai változást a testünkben, hanem a gondolatok, az érzések is befolyásolják a szervezetünk biokémiai folyamatait. 

Minél nagyobb a képzelőerőnk, minél intenzívebbek belső élményeink, minél többet fókuszálunk egy adott gondolatra, annál erősebb a teremtőerőnk is- akár negatív, akár pozitív irányba.

Gondolataink, érzéseink már a fogantatásuk pillanatában megkezdik útjukat az anyagi megvalósulás felé, vagyis elménk által öntudatlanul is folyamatosan formáljuk, alakítjuk a körülöttünk lévő világot.

Az erős érzelmek kísérte mentális képek képesek rá, hogy megváltoztassák fizikai állapotunkat, egészségünket, de ugyanígy életkörülményeinket is. Ezt aknázzák ki a különböző vizualizációs-meditációs technikák is.

Mivel az univerzumban minden rezeg, az anyag és az energia csupán különböző frekvenciájú rezgések megnyilvánulása. Ebből következik, hogy a gondolat, az érzés és az akarat is rezgés, mely hasonló, vele rokon rezgésű energiákat (dolgokat, történéseket, gondolatokat, érzéseket) vonz be.

Így vonzzák magukhoz egymást a „hasonló hullámhosszú” emberek, és így kerülnek életünkbe a gondolatainknak és érzéseinknek megfelelő életkörülmények, történések.

Látjuk tehát, hogy ha folyamatosan negatív gondolataink vannak, akkor azokból további negatív gondolatok, élmények, események fakadnak, ha pedig pozitívak vagyunk, akkor képesek vagyunk pozitív irányba terelni életünket.

Ahhoz, hogy gondolatainkat pozitív irányba fordítsuk, szükségünk van saját hiedelmeink alapos felülvizsgálatára és szükség esetén felülírására.

Ezek a hiedelmek ugyanis gyakran tudat alatt működnek és neveltetésünkből, valamint a múlt negatív tapasztalataiból, élményeiből fakadnak.

„Tudjuk”, hogy mindig kevés lesz a pénzünk, „belátjuk”, hogy mi nem sikerre születtünk, „beletörődünk”, hogy mi nem vagyunk képesek harmonikusan működtetni kapcsolatainkat.

Számtalan módszert kipróbálhatunk ahhoz, hogy megszabaduljunk ezektől az önkorlátozó hiedelmektől, és energiáinkat pozitív irányba transzformáljuk. Ilyen például a craniosacralis terápia is, mely segít megkeresni és feloldani a tudattalanban rejtőző, szöveti szinten tárolt traumákat, megszüntetni a stresszt, és beindítani lelkünk öngyógyító folyamatait.